Ivo Vajgl obiskal Kamnik

Novice| 11. 11. 2011 | 1 komentar

print

Evropski poslanec Ivo Vajgl je danes v Kamniku podprl kandidata za poslanca Maksa Lavrinca, ki bo v volilnem okraju Kamnik-Komenda zastopal barve Zaresa. Vajgl je nekdanjega sodelavca in prijatelja Lavrinca opisal kot verodostojnega, delovnega človeka, s posluhom za javno dobro, ki se je svojim delom že izkazal, zato verjame, da dober rezultat na volitvah ne more izostati.

»Maksu Lavrincu nihče ne more očitati, da ni bil dovolj aktiven poslanec ali da ni dovolj storil za svoj kraj, je človek, ki mu gre zaupati, zato sem ga danes z velikim veseljem obiskal in podprl njegovo kandidaturo,« je zaključil Vajgl.

Vajgl je v okviru svojih obiskov po Sloveniji obiskal tudi Občino Kamnik. Skupaj s svojo asistentko Kamničanko Nino Stankovič, Maksimiljanom Lavrincem, Janezom Rozmanom in občinskim svetnikom Janezom Balantičem se je dopoldan sestal z županom Marjanom Šarcem.

Pogovor z županom Šarcem je tekel o perečih problemih, tako državnih kot lokalnih. Vajgl je županu ponudil pomoč pri določnih projektih, spregovorila pa sta tudi o možnostih učinkovitejšega pridobivanja evropskih sredstev.

ž